Evenementen


Het leuke van volleyballen bij KWIEK is dat je naast plezier op het volleybalveld ook kan deelnemen aan super leuke activiteiten! Het hele jaar door zorgt onze eigen activiteiten commissie voor vermaak naast het volleybalveld. Van kleine tot grote activiteiten, bij KWIEK vinden we het belangrijk dat je je team en de rest van de verenging ook buiten de sport om leert kennen! Meer informatie over aankomende activiteiten vind je hieronder.

 


Aankomende evenementen

Appelscha beachtoernooi weekend 

activiteit | 13-14 juli vanaf 10:00 | senioren

 

 Jaarlijkse activiteiten

Trainingsweekend Ameland

 

Het trainingsweekend Ameland staat in het teken van een voorbereiding op het nieuwe seizoen, zodat je lekker kunt trainen met je team. Maar ook om elkaar beter te leren kennen door leuke activiteiten met elkaar te gaan doen en de vrije uurtjes met elkaar te delen en samen gezellig te eten e.d.

 

Bekijk ook even de foto's en video's op Instagram om de sfeer te proeven!

 


Beachen op Appelscha

 

Het weekend Appelscha wordt in de zomer na het einde van het seizoen georganiseerd. Waarbij we de gehele dag lekker met elkaar aan het beachen zijn, maar ook gezellig met elkaar kunnen kletsen onder het genot van een drankje. Daarnaast wordt er op de avond een bbq georganiseerd. Voor wie wil kan er ook overnacht worden op de camping in Appelscha, waarna de volgende dag ook weer een verassende en leuke activiteit klaar staat.

 

 

Bekijk ook even de foto's en video's op Instagram om de sfeer te proeven!

 


Kerst toernooi

Het jaar sluiten we af met een gezellig kerst toernooi. Waarin we de verschillende teams gemixt in toernooi vorm tegen elkaar laten spelen. Mooi moment om ook buiten de thuis wedstrijden met de verschillende teams om te kletsen. Kortom een gezellig toernooi om het jaar met elkaar goed af te sluiten!

 

Bekijk ook even de foto's en video's op Instagram om de sfeer te proeven!