Lidmaatschap


Ieder die geïnteresseerd is om lid te worden van Kwiek mag drie keer vrijblijvend met een team meetrainen. Hierdoor is het mogelijk om zonder verdere verplichtingen te ervaren of je een goed gevoel hebt bij het team en onze vereniging. Bij interesse kun je de technische commissie mailen via technischecommissie@kwiekdamwald.nl of via een persoonlijk bericht op Instagram of Facebook.


Na drie proeftrainingen wordt in overleg met de trainer, de speler en de technische commissie bepaald in welk team je geplaatst wordt. Lid worden gaat door middel van het invullen van het webformulier. Dit formulier is te vinden onder het kopje lid worden

Op het formulier geef je ook aan of je aan de competitie wilt deelnemen. Als dit het geval is dan zorgt de ledenadministratie ervoor dat je wordt aangemeld bij de NeVoBo. Heb je nog nooit competitie gespeeld of is je oude spelerskaart niet beschikbaar, dan lever je ook een (digitale) pasfoto bij het aanmeldingsformulier in. Spelers, die bij een andere vereniging hebben gespeeld en al een spelerskaart van de NeVoBo hebben, dienen deze bij hun vorige vereniging op te vragen.

 

De contributie is als volgt:

  • Senioren (>1ste klas): €19,50 per maand.
  • Senioren (2de en 3de klas): €15,- per maand.
  • Dames dorpen: €13,50 per maand.
  • Recreatie: €11,- per maand.
  • Jeugd: €11,- per maand. 
  • Mini's: €9,50 per maand. 

Deze bedragen zijn exclusief de kosten van de spelerskaart. 

 

 

 

Lidmaatschap opzeggen

Wanneer je het lidmaatschap wil opzeggen kan dit alleen door dit schriftelijk (per brief of e-mail) door te geven bij de ledenadministratie.