Over kwiek


VOLLEYBALVERENIGING KWIEK DAMWÂLD

 

KWIEK (Kunnen Willen Is Een Kunst) is de volleybalvereniging van Damwâld met 80 leden. KWIEK staat bekend om de prettige verenigingssfeer en streeft ernaar deze gezelligheid vast te houden. We bieden volleybal op verscheidene niveaus en verwachten sportieve inzet van alle teams om vertegenwoordiging op alle niveaus te kunnen vasthouden.

 

De volleybalvereniging KWIEK wil vooral een breedtesportvereniging zijn. Met heren senioren teams in de promotie klasse en een 4-tal senioren damesteams in de eerste klasse, tweede klasse en de derde klasse doen wij in de regio redelijk goed mee.

 

Wij willen ambitieus volleyballen, maar het moet tegelijk gezellig zijn. Voor de competitie spelende leden streeft de vereniging naar een evenwichtige opbouw van de klassenindeling van de teams. Daarnaast streeft de vereniging naar handhaving van het bestaande niveau en promotie naar een hogere klasse.

 

Ook kent de vereniging een jeugdafdeling. Met een brede selectie in de cmv-jeugd, maar ook in de c-jeugd. Het is dus mogelijk om tussen de 9 en 14 jaar komen te gaan volleyballen bij de vereniging KWIEK. Jeugd is uiterst belangrijk voor de vereniging voor het waarborgen van ons voortbestaan en zien daarom graag nog meer aanmeldingen binnen komen!

 

De vereniging streeft ernaar om in de NEVOBO-competities per klasse, en in alle leeftijdsgroepen, zowel bij de meisjes als bij de jongens, te zijn vertegenwoordigd. Dit maakt het mogelijk om door middel van goede en gerichte training en opleiding en om voor een goede doorstroming te zorgen, zowel binnen de jeugd als van de jeugd naar de senioren.

 


ACTIVITEITEN 

 

Ook buiten het volleybalveld is er bij KWIEK van alles te beleven! Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals de jaarlijkse trainingsweekend op Ameland en het beachvolleyballen op Appelscha. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de vele enthousiaste commissies dat de vereniging rijk is, nog een reden om je bij KWIEK geen moment te vervelen!

 


MEER WETEN?

Wil je een voorproefje van de sfeer die KWIEK zo uniek maakt? Neem eens een kijkje op onze socials. Ben je gëinteresseerd geraakt en wil je meer informatie of een keer vrijblijvend meetrainen? Neem dan contact op met iemand van de technische commissie.