Nieuws


C-jeugd eerste wedstrijd

15 September. 2023

De C-jeugd had gisteren hun eerste wedstrijd in Kollum tegen Triumphera. Ze moesten in totaal 4x in actie komen. Vol goede moed begonnen ze aan hun eerste wedstrijd. 

 

De eerste set werd met 15-25 gespeeld, waarna de 2de met 16-25 en de 3de 17-25. Het ging steeds een beetje beter! Ze hadden de smaak goed te pakken, want de laatste set hebben ze gewonnen met 25-19! De eerste punt is binnen voor het C-jeugd team!🥳

 

Met veel plezier en trots gaan we op naar de volgende wedstrijd op 21 September, maar dan in de thuishal in Damwoude!Kwiek doet mee aan het Veracles Preseason Toernooi

7 September. 2023

Zaterdag gaan de beide heren teams van Kwiek meedoen aan het Veracles preseason toernooi in Groningen!🏐💙💚

 

Hieronder het schema voor Kwiek H1 en Kwiek H2. Beide teams spelen in de promotie klasse.

 

Kwiek H1:

10:40 Kwiek H1 - Kwiek H2

11:20 Veracles H3 - Kwiek H1

12:40 Exstudiantes H3 - Kwiek H1

 

Kwiek H2:

10:40 Kwiek H1 - Kwiek H2

12:00 Exstudiantes H3 - Kwiek H2

13:20 Veracles H3 - Kwiek H2

 

Kom jij de teams ook supporten?!Dankzij Spar Damwâld en Fysiotherapie Bodde Bouman uit Dokkum is ook Kwiek Dames 3 voorzien van trainingspakken

30 Augustus. 2023

Een aantal weken geleden hebben we jullie al laten weten dat Spar Damwâld één van de sponsoren zou zijn voor nieuwe trainingspakken voor het derde damesteam van Kwiek. Ook vertelden we jullie dat we nog in gesprek waren met een tweede sponsor voor op deze trainingspakken. We zijn ontzettend blij dat we jullie mogen meedelen dat Fysiotherapie Bodde Bouman uit Dokkum deze tweede sponsor is geworden. Naast het beschikbaar stellen van de trainingspakken, komt Bodde Bouman ook als sponsor op de rollup banners te staan die bij de ingang van de Campus in Damwâld te zien zullen zijn op trainingsdagen en tijdens de thuiswedstrijden.

 

Fysiotherapie Bodde Bouman wil niet spreken van een sponsoring, maar meer van een samenwerking. Zo komt er binnenkort op deze website een banner van Bodde Bouman te staan, waardoor je via één simpele klik via deze banner met hen in contact kan komen in geval van blessures, pijnklachten of andere vragen.

 

Niet alleen met Bodde Bouman zijn we een samenwerking aangegaan, ook met Spar Damwâld. Door iets terug te doen voor onze sponsoren willen we ervoor zorgen dat er een langdurige samenwerking ontstaat.

 

We willen Erik Compeer van Spar Damwâld en Stefan Bodde van Fysiotherapie Bodde Bouman ontzettend bedanken voor deze mooie samenwerking.Kwiek doet mee met Rabo Clubsupport

24 Augustus. 2023

Volleybalvereniging Kwiek is een vereniging die zich ervoor inzet zoveel mogelijk mensen in de regio Noordoost-Friesland te laten volleyballen. We willen volleybal in deze regio verder op de kaart zetten en bouwen aan de toekomst van deze prachtige sport in deze omgeving.

 

Kwiek gaat in oktober en november smashballclinics geven op basisscholen in de gemeente Dantumadiel. We willen hiermee jongens en meiden enthousiast maken voor volleybal. Jongens laten volleyballen is lastig omdat het huidige volleybal voor hen weinig uitdaging heeft. Wij hebben hiervoor smashbal ontwikkeld, wat een dynamischer alternatief is voor volleybal. Om elk kind smashbal te laten ervaren, hebben we nog materiaal nodig (o.a. 15 ballen) om elk kind te kunnen voorzien van een bal om mee te oefenen. Hiervoor hebben wij jullie hulp nodig door te stemmen op Kwiek.

 

Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor de club en geweldig voor de samenleving.

 

Stemmen kan via onderstaande knopAdministratiekantoor ATB uit Buitenpost eerste websitesponsor Kwiek!

3 Augustus. 2023

Kwiek heeft in administratiekantoor ATB uit Buitenpost zijn eerst websitesponsor te pakken. Door hun inbreng zullen de kosten van de website, het onderhoud van de website en het updaten van systemen die verbonden zijn aan de website worden betaald.

 

Wij willen Roel Wijma van ATB uit Buitenpost hiervoor bedanken.

 

Wilt u ook websitesponsor worden van Kwiek neem dan contact op met onze vereniging via het contactformulier onder het kopje contact.Kwiek dames 4 voorzien van nieuwe trainingspakken en sporttassen

26 Juli. 2023

Goed nieuws voor het vierde damesteam van Kwiek. B.J. Visser en Probo uit Dokkum hebben samen besloten om dit team in de nieuwe trainingspakken te gaan steken. Daarnaast kunnen we ook mededelen dat Auto Dijk uit Dokkum samen met B.J. Visser dames 4 ook zal voorzien van nieuwe sporttassen. Op deze manier staat ook dit jonge damesteam er de komende seizoenen weer netjes op.

 

We willen via deze weg Bert Jan Visser van B.J. Visser, Hilde Venema van Probo en Adriaan Dijkstra van Auto Dijk dankzeggen voor hun steun.

 Appelscha 2023

18 Juli. 2023

Appelscha 2023! 🏐☀️☔️

 

We hebben er weer een zeer geslaagd weekendje van gemaakt met zijn allen. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en vooral voor de inzet en plezier!

 

Zie Instagram voor een leuk intro filmpje!Park Gym Dokkum en Weidenaar gaan ook de samenwerking aan met Kwiek

14 Juli. 2023

Nog meer fantastisch nieuws vanuit de sponsorcommissie. Sportschool Park Gym en Weidenaar (bekend van de beste Friese droge worst) uit Dokkum, hebben besloten om sporttassen beschikbaar te stellen voor het derde damesteam van Kwiek. 

 

Natuurlijk zijn we trots dat ook het derde damesteam straks nieuwe sporttassen gaat krijgen, maar we gaan voor meer. We hebben namelijk voor het derde damesteam ook een sponsor gevonden die de helft van de kosten van nieuwe trainingspakken wil gaan betalen. Tevens zijn we nog in gesprek met een sponsor die open staat om de andere helft te gaan bekostigen. Zodra hier meer over bekend is zullen we dit met jullie gaan delen. 

 

Voor nu willen we Michel Bakker van Park Gym uit Dokkum en Lieuwe Weidenaar van Weidenaar uit Dokkum ontzettend bedanken dat zij de samenwerking met Kwiek zijn aangegaan.Shirts- en balsponsoren gevonden voor jeugd Kwiek.

1 Juli. 2023

Aankomend seizoen komt een mixteam van Kwiek uit in de C-jeugd. Dit zal de eerste keer zijn dat deze jongens en meiden competitie zullen gaan spelen. Voor dit team zijn we de afgelopen weken op zoek geweest naar enthousiaste sponsoren om dit team in nieuwe shirts te kunnen steken en dit is ons gelukt. We zijn ontzettend blij om te kunnen vertellen dat Alice Boonstra van Boonstra Bloemen uit Dokkum en Marianne Feitsma van Expert Dokkum hun ja-woord hebben gegeven voor de sponsoring van de shirts voor ons C-mixteam. Alice en Marianne, heel erg bedankt voor jullie steun!

 

Maar er is nog meer goed nieuws te vermelden: twee sponsoren hebben te kennen gegeven nieuwe volleyballen ter beschikking willen stellen voor onze CMV-jeugd. Eigenaar Marco Mud van De Friese Glazenwasser en een tweede sponsor die anoniem wil blijven hebben ervoor gezorgd dat er maar liefst 15 nieuwe ballen gaan komen. De ballen zullen gebruikt gaan worden voor de trainingen van onze CMV-jeugd, maar ook voor de volleybalclinics die eind dit jaar zullen worden georganiseerd. We willen ook Marco en onze anonieme sponsor ontzettend bedanken voor hun sponsoring!Bedankt Casco Montage!

20 Juni. 2023

Kwiek Damwâld heeft in Cascomontage een nieuwe sponsor weten te vinden! 

 

In eerste instantie stonden eigenaren Fedor Lommerse en Danny van Heerden niet te springen om een nieuw sponsoravontuur aan te gaan. Echter door het plan wat Kwiek heeft gemaakt om het jongens- en herenvolleybal in Noord-Oost Fryslân weer op de kaart te gaan zetten, werden Fedor en Danny toch weer enthousiast. Met een flinke financiële injectie vanuit Cascomontage zullen er trainingsmaterialen worden aangeschaft om dit enthousiaste plan verder uit te kunnen gaan voeren. Cascomontage ondertekent een contract voor in eerste instantie een jaar. 

 

Onze grote dank gaat uit naar onze nieuwe sponsor Casco Montage uit MenaamBedankt nieuwe sponsoren!

16 Juni. 2023

Nieuwe sponsoren: BEDANKT! 💙

 

We verwelkomen acht bedrijven die bereid zijn om financiële steun te bieden aan Kwiek! Deze sponsoren zullen hun logo's tonen op twee roll-up banners, die tijdens trainingen en wedstrijden te zien zullen zijn in de toegangshal van Campus Damwâld.

 

Bedankt! • ChargeUp • Comfort Trappen • ParkGym 

• RP Keukens en Sanitair • Dakraam Friesland • PW Interim

• Agiliq.bv • De Friese Glazenwasser

 

 Wij zoeken jou!

6 April. 2023

GEZOCHT!

 

Het huidige seizoen zit er weer bijna op en dat betekent dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang zijn. Mocht het je leuk lijken om te volleyballen, kom dan gerust eens met ons meetrainen! Je kunt met ons in contact komen via de website of via de dm/pb! 🏐 Zien we je snel?

 

Word jij hier nou ook zo enthousiast van?

🤩 Dan kun je ons bereiken via de website kwiekdamwald.nl of via instagram of Facebook.

 

Tot snel!

 

Zie Instagram voor een leuk intro filmpje!CMV-jeugd eerste wedstrijd

5 Februari. 2023

De CMV-jeugd had zaterdag hun eerste toernooi in Sint-Annaparochie.

 

Ze moesten in totaal 4x in actie komen. Vol goede moed begonnen ze aan de eerste wedstrijd. Het was even inkomen, ze stonden eerst steeds een paar punten achter. Maar ze kregen de smaak te pakken en stonden na een paar goede opslagseries opeens voor. Het was een spannende wedstrijd, uiteindelijk hebben ze met 2 punten verschil gewonnen! De wedstrijd erna ging nog steeds heel goed, maar de tegenstander was toch net wat te sterk en deze werd helaas dan ook verloren. Van de derde wedstrijd kreeg het team weer zelfvertrouwen, met een uitslag van 29-16 in het voordeel van Kwiek hadden ze al 2 van de 3 wedstrijden gewonnen. Toen was er nog 1 wedstrijd te gaan. Ook deze wedstrijd ging gelijk op en er werd al mooi volleybal laten zien. Vooral door goeie opslagen en acties aan het net scoorde het team punten, maar het was net niet genoeg. De vierde wedstrijd werd helaas verloren. Maar met 2 gewonnen wedstrijden gaan we vol vertrouwen het volgende toernooi op 25 februari in Damwoude tegemoet!Kersttoernooi

21 December. 2022

Samen met de roeken dvc is er afgelopen dinsdag een geweldig kersttoernooi georganiseerd. Hier zijn alle 9 verklede teams vernoemd naar de 9 rendieren van de kerstman op volgorde te zien:

 

Comet, Dasher, Prancer, Cupid, Rudolph, Vuxen, Donner, Blitzen & Dancer

 

De uiteindelijke winnaar van het toernooi was team Donner! Nogmaals gefeliciteerd 🎉

 

Samen met @roekendvc_dames1

Wensen we jullie alvast fijne feestdagen toe en tot in het nieuwe jaar!🎅

 

Zie Instagram voor een leuk intro filmpje!Bedankt Hugo Veenker

19 December. 2022

Dankzij onze sponsor @hugoveenker spelen ook de nieuwe leden van d1 dit jaar met eigen bidons! Bedankt Hugo!Bedankt NOC-NSF

16 November. 2022

Wij kunnen hier in Damwâld dankzij @nocnsf weer volleyballen met prachtige nieuwe ballen. 

NOC-NSF Bedankt! 🏐🧡Week van de scheidsrechter

7 Oktober. 2022

Het was deze week de week van de scheidsrechter. We willen al onze scheidsrechters heel erg bedanken voor hun inzet, keer op keer! 🥇Trainingsweekend Ameland 2022

13 September. 2022

Trainingsweekend 2022! 🤩

 

We hebben er weer een zeer geslaagd weekendje van gemaakt met zijn allen. Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en vooral voor de inzet en plezier!

 

 

Zie Instagram voor een leuk intro filmpje!